Complete service

Vlot, veilig, verzekerd en verantwoord bomen snoeien of vellen in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Dan is boomverzorger Erwin Caubergh uit Lanaken de juiste man op de juiste plaats, zowel bij particulieren en bedrijven als gemeenten en openbare instellingen.

Bekijk hieronder onze diensten en vind de oplossing voor uw groenonderhoud!

Caubergh Boomverzorging

Bomen vellen

Ons professionele team staat voor u klaar voor het vakkundig vellen van een boom die zijn beste tijd heeft gehad en het uitvoeren van zorgvuldige snoeiwerkzaamheden om de gezondheid en esthetiek van uw bomen te bevorderen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw bomen op de juiste manier te behandelen.

  • Het afblokken van een stam doen we met de grootste precisie
  • We verhakselen takhout ter plaatse
  • We hebben slechts een minimum doorgang van 90cm nodig voor onze freesmachine
  • Wij kunnen uitfrezen tot 40cm diepte
  • We beschikken over alle nodige klimmaterialen
  • We halen uw boom in stukken veilig naar beneden

Uitgerust met een modern machinepark, safe met een goede en degelijke verzekering en met aandacht voor veiligheid staan we in voor uw volledige boomverzorging met kennis van zaken.

Wij snoeien en vellen uw bomen, ook op gevaarlijke en/of moeilijk bereikbare plaatsen. Ook voor het rooien en uitfrezen van boomstronken kunt u bij ons terecht.

Snoei- werkzaamheden

Of het nu gaat om bomen, struiken, hagen of zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, ons professionele team zorgt voor nauwkeurige snoeiwerkzaamheden en vakkundige verwijdering, waarbij we de specifieke kenmerken van elke beplanting in acht nemen.

Ook voor al uw snoeiwerkzaamheden komen wij graag bij u langs, overal in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen snoeien of verwijderen wij vakkundig

Na de werkzaamheden ruimen we al uw groenafval op en brengen we het naar het containerpark.

Tuinaanleg

Bij Caubergh Groenvoorziening geloven we dat een goed ontworpen en verzorgde tuin een ware oase kan zijn, een plek om tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Daarom bieden we ook uitgebreide diensten op het gebied van tuinaanleg. 

Ons team van ervaren professionals luistert naar uw wensen en creëert vervolgens een uniek tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw stijl en levensstijl.

Bovenal werken we met u samen, ongeacht of het nu gaat om tuinverzorging of om tuinaanleg. Uiteraard doen we al even graag uit de doeken hoe u zelf uw prachttuin kunt onderhouden. Of we komen het gewoon periodiek voor u doen!

 

Onderhoud

Ons deskundige team van hoveniers en boomverzorgers beschikt over de kennis, ervaring en het juiste gereedschap om het onderhoud van uw bomen en tuinen tot in de puntjes te verzorgen. We begrijpen dat elk aspect van uw groene omgeving speciale aandacht vereist, en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

Kies voor kwaliteit, goede voorbereiding & optimale service!

Kies voor gegarandeerd hoogwaardig boomonderhoud, tuinaanleg en professionele tuinherinrichting met onze gespecialiseerde diensten. Of het nu gaat om een eenvoudige tuinrenovatie of complexe projecten, wij hebben de expertise, kennis en vaardigheden voor het beste resultaat. Wij streven naar uitmuntende klantenservice en hoge werkstandaarden, allemaal binnen uw budget. Caubergh Groenvoorziening is dé specialist in Lanaken voor boomonderhoud, tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Neem contact op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het onderhoud van uw bomen en tuin!